Skip to content

Gildeplein

FYSIOTHERAPIE

LOCATIE GILDEPLEIN

In Purmerend-Noord vindt u ons aan het Gildeplein 17, achter de Jumbo supermarkt. Deze locatie bestaat uit één behandelkamer op de begane grond en is een stuk rustiger dan onze nabijgelegen praktijk in het MC de Graeff. Dat maakt locatie Gildeplein ideaal voor onze wat oudere of minder goed ter been zijnde patiënten.

Fysiotherapie Kamphuis en Hof beschikt over drie vestigingen in Purmerend waar u terecht kunt. U kunt ook terecht op onze locaties MC de Graeff en Zuiderweg. Er is dus altijd een praktijk in de buurt waar u snel geholpen kunt worden. Wij hanteren geen wachtlijst.

gildeplein
Locatie Gildeplein in Purmerend-Noord

Locatie Gildeplein

Locatie Gildeplein
Gildeplein 17
1445 GP Purmerend
Maandag
11:00 - 15:00

Dinsdag
12:00 - 15:00

Woensdag
11:00 - 15:00

Donderdag
08:30 - 13:00

Vrijdag
Gesloten

Zaterdag
Gesloten

Zondag
Gesloten

FYSIOTHERAPIE PURMEREND

Op onze locatie aan het Gildeplein 17 bent u welkom voor alle lichamelijke klachten die onze fysiotherapeuten kunnen verhelpen. Samen gaan we actief op zoek naar de kern van de last die u ervaart. De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Ons doel is pas bereikt als u tevreden de praktijk verlaat!

Onze fysiotherapeuten beoefenen een brede waaier aan specialisaties waardoor wij elk lichaamstype en iedere klacht kunnen verhelpen door de juiste specialist aan u te koppelen. Ons vak voeren we met veel liefde en precisie uit om iedereen de best mogelijke zorg te kunnen aanbieden. In de regio Purmerend staan wij bekend om onze zeer goede beoordeling op vlak van professionaliteit.

🗸 Hoge score op Zorgkaart Nederland

🗸 Verschillende specialisaties

🗸 Bij twijfel een echo

🗸 Wij zijn een Keurmerk praktijk

Praktische informatie locatie Gildeplein

  • Deze rustige, kleinschalige praktijk is op de begane grond gelegen en is ideaal voor onze wat oudere of minder goed ter been zijnde patiënten.
  • Parkeren kan op het grote parkeerterrein voor de deur.
  • Deze locatie heeft 1 behandelkamer. Ook is er een toilet aanwezig.
  • De praktijk is 4 dagen per week geopend, niet ’s avonds.

Fysiotherapie in Purmer-Noord aan het Gildeplein in Purmerend

Ervaart u lichamelijke ongemakken, maar weet u niet zo goed wat u ermee aan moet? Bij onze praktijk aan het Gildeplein 17 in Purmerend kunt u terecht bij ons team gespecialiseerde fysiotherapeuten die uw lichamelijke klachten uitstekend zullen behandelen. Rugklachten, vastzittende nek of zere spieren? Ons team biedt behandelingen voor bijna elk soort klacht.

In onze praktijk in de Purmer-Noord gaat de fysiotherapeut actief aan de slag om het welzijn van onze patiënten aanzienlijk te verhogen. We beoefenen verschillende soorten specialisaties om onze patiënten met zeer positieve resultaten weer en met een stralende lach van het leven te laten genieten.

Wie zijn wij

Fysiotherapie Kamphuis en Hof bestaat uit een team fysiotherapeuten met liefde voor het vak. Ons doel is om u zo goed mogelijk te behandelen in een prettige, persoonlijke sfeer en op de meest kort mogelijke termijn. Daarom vindt u bij ons altijd een luisterend oor en hanteren wij geen wachtlijst. Onze fysiotherapeuten in Purmerend gaan graag samen met u aan de slag om de oorzaak van uw lichamelijke klacht te achterhalen en vakkundig te behandelen.

Allerlei soorten klachten zijn te behandelen door middel van fysiotherapie. U krijgt een algemeen fysiotherapeut of specialist aangewezen die u helpt. Tijdens een eerste gesprek worden uw klachten doorgenomen en wordt er bekeken welke behandelingen daarbij aansluiten. Als blijkt dat de behandeling de gewenste resultaten heeft bereikt, dan kan er worden toegewerkt naar een afbouw.

In onze praktijk kunt u behandeld worden voor rugklachten, nekklachten, schouderklachten en knieklachten maar ook voor klachten die komen kijken bij het hebben van een chronische aandoening. Door beweging kunnen bijvoorbeeld de gevolgen van klachten door COPD grotendeels onder controle blijven.

ons team
Het team van Fysiotherapie Kamphuis en Hof

Eerste behandeling

Tijdens de eerste behandeling gaat de fysiotherapeut met u in gesprek en wordt er een lichamelijk onderzoek uitgevoerd. Daarbij draait het om het actief vinden van de pijnoorzaak door de fysiotherapeut om de lichamelijke klachten te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen tijdens de volgende afspraken.

Er wordt besproken hoeveel fysiotherapiebehandelingen wij denken dat u nodig heeft. Dit doen wij omdat we zo transparant mogelijk naar u willen communiceren en geen onrealistische verwachtingen willen scheppen.

Lees op onze website meer over uw eerste afspraak bij onze praktijk.

Verzekering

Het is mogelijk dat u eerst een gesprek aangaat met uw huisarts over de klachten die u ervaart. Wanneer uw huisarts beslist dat fysiotherapie een goed onderdeel kan zijn van uw genezingsproces, wordt er een doorverwijzing voorgeschreven. Met die doorverwijzing kunt u vervolgens een afspraak maken in onze fysiotherapiepraktijk in Zuidoostbeemster. Maar ook zonder verwijzing bent u ook welkom bij ons.

Voordat u een afspraak bij ons maakt, is het verstandig om uw zorgverzekering even te controleren. In enkele gevallen wordt fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering maar normaal gesproken wordt fysiotherapie vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie over uw (aanvullende) verzekering kunt u terecht op Fysiovergoeding.nl of bij uw zorgverzekeraar.

Lees op onze website meer over onze tarieven en vergoedingen.

Afspraak maken

Zowel met als zonder doorverwijzing van de (huis)arts bent u welkom in onze praktijk aan het Gildeplein 17 in Purmerend. De praktijk is van maandag t/m donderdag geopend. Bij dringende zaken is er een afspraak op vrijdag of zaterdag mogelijk.

Wij hanteren geen wachtlijst en vaak kunt u nog dezelfde dag terecht. Wanneer een afspraak bij ons onverhoopt niet mogelijk is, verwijzen wij u door naar een andere fysiotherapeut binnen ons netwerk.

Op onze website vindt u alle informatie over onze drie vestigingen in de regio Purmerend en kunt u online een afspraak maken. Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen. Laat uw lichamelijke zorgen verdwijnen door ons u te laten helpen.