Skip to content

Sportspreekuur

Informatie

Gratis sportspreekuur

Gratis sportspreekuur bij fysiotherapie Kamphuis en Hof

Elke week organiseren wij een GRATIS sportspreekuur. Dit sportspreekuur is bedoeld voor mensen met een sportblessure. Tijdens dit laagdrempelige spreekuur kunt u vrijblijvend advies vragen aan onze sportfysiotherapeut, ongeacht of u nu een beginnende of ervaren sporter bent.

Een advies duurt maximaal 10-15 minuten. Als het rustig is (en indien gewenst) dan kan er gestart worden met een behandeling. Mocht er meer duidelijkheid nodig zijn, dan kunnen we meteen in onze praktijk een echo maken zodat er direct uitsluitsel is. 

Laagdrempelig advies bij sportblessures

Heeft u een sportblessure opgelopen en wilt u advies? Dan kunt u tijdens ons sportspreekuur uw blessure laten beoordelen door onze sportfysiotherapeut. Het sportspreekuur is voor de beginnende en de ervaren sporter die advies wil hebben. Advies kan nuttig zijn wanneer u als sporter bijvoorbeeld de volgende vragen hebt:

  • Wat moet ik doen bij een acute blessure?
  • Heb ik een beginnende blessure?
  • Kan ik meteen bepaalde klacht wel of niet sporten?
  • Wat kan de oorzaak van de klacht zijn?
  • Wat kan ik doen om de klacht te verminderen?
  • Moet ik naar een fysiotherapeut of manueel therapeut?
  • Kan ik vervangende training doen tijdens mijn blessure?
  • Zijn er bepaalde tips of adviezen?
  • Wat is er nou precies aan de hand?

Elke maandag in MC de Graeff

Het gratis sportspreekuur is elke maandag tussen 17:30 en 18:30 uur op onze locatie MC de Graeff in Purmerend.

Een afspraak maken voor ons sportspreekuur is verplicht, zodat u verzekerd bent van een plekje en om lange wachttijden te voorkomen. Neem gerust contact op voor meer informatie en kom langs op ons sportspreekuur!

Vergoeding door zorgverzekering

Komt u naar ons sportspreekuur om advies te krijgen over uw blessure? Dan zijn daar geen kosten aan verbonden, ons advies is gratis.

Als er tijdens het sportspreekuur direct met een behandeling wordt gestart of een echo gemaakt, dan kunt u deze kosten (gedeeltelijk) declareren bij uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.

Bij onvoldoende of geen aanvullende verzekering zullen de kosten van een behandeling of een echo rechtstreeks aan u gedeclareerd worden. Op de pagina Tarieven vindt u onze actuele prijslijst.

Loop niet door bij sportblessures

Sportklachten zijn er in allerlei soorten en intensiteiten. Kleine pijntjes kunnen uitgroeien tot iets groters. Daarom is het bij sportblessures en sportklachten altijd belangrijk om op tijd even langs een fysiotherapeut te gaan.

U bent elke maandag van harte welkom op ons gratis sportspreekuur. Hiervoor kunt u een afspraak maken zodat u verzekerd bent van een plek. Wilt u liever wat uitgebreider naar uw klacht laten kijken? Maak dan een reguliere afspraak voor sportfysiotherapie.

Kortom, blijf niet te lang lopen met uw blessure en kom langs bij onze sportfysiotherapeut Nick tijdens ons sportspreekuur voor een gratis advies op maat.

sportspreekuur sportfysiotherapie
Sportfysiotherapie bij Fysiotherapie Kamphuis en Hof

Kijkt u ook eens bij onze andere Specialisaties.
Wilt u meer informatie over fysiotherapie? Klik dan hier.

Fysiotherapie in Purmerend

U kunt bij ons snel terecht op verschillende locaties. Als u een afspraak maakt, dan willen we graag wat meer informatie over uw klacht. Op die manier zorgen we samen dat u bij de beste therapeut voor uw klacht terecht komt.

Om een afspraak te maken bij reguliere fysiotherapie heeft u geen verwijzing nodig. Bij chronische klachten vragen we u wel om een verwijzing. We kunnen dit eventueel later regelen indien nodig.

Wij streven naar een snelle behandeling omdat dit bijna altijd zorgt voor een sneller herstel van uw klachten. Mede daarom hanteren wij geen wachtlijst.

De reguliere behandelingen worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Er is hierbij een uitzondering bij post-COVID klachten, COPD en artrose in de heup en knie. De eerste behandeling zullen we dit met u doornemen.

Heeft u vragen? U kunt ons altijd vrijblijvend mailen of bellen.