Skip to content

Fysiofitness

Informatie

Fysiofitness

Fysiofitness, de gezonde en verantwoorde manier van trainen

FysioFitness is een gezonde, veilige en verantwoorde manier van sporten want u traint onder professionele begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Het wordt ook wel FysioFit of Medische Fitness genoemd.

In tegenstelling tot gewone fitness is de combinatie van kracht- en conditietraining bij FysioFitness geschikt voor iedereen: jong en oud, getraind of ongetraind, sportief of onsportief, met of zonder lichamelijke ongemakken. Daarnaast kan FysioFitness ook op preventief gebied veel voor u betekenen omdat u met deze trainingen uw conditie verbetert.

Voor wie is FysioFitness geschikt?

Iedereen, van jong tot oud, die aan zijn of haar gezondheid en/of conditie wil werken, kan meedoen aan onze FysioFitness trainingen. Enerzijds is FysioFitness uitermate geschikt als u bepaalde klachten heeft waardoor u moeilijk kunt sporten of anderzijds klachten wilt voorkomen, want u wordt professioneel begeleid. Ook is FysioFitness een fijne manier van trainen als u wilt gaan sporten, maar niet goed weet hoe u moet beginnen.

Soms kan het na een periode fysiotherapie verstandig zijn om door te trainen zodat uw conditie op peil blijft. Of FysioFitness werkelijk voor u geschikt is, wordt bepaald na een uitgebreide intake door de fysiotherapeut. Tot slot attenderen wij u erop dat u bij Sportcentrum de Kloek 10% korting ontvangt op een jaarabonnement als u via ons wordt doorverwezen.

Zo ziet een fysiofit training eruit

We trainen in kleine groepen op vaste tijden. De training van een uur wordt gegeven door een van onze fysiotherapeuten en vindt plaats in onze trainingsruimte. Deze ruimte is voorzien van alle apparatuur waardoor er op plezierige wijze doelgericht getraind kan worden.

Voordat u kunt starten met FysioFitness, wordt er voor u een oefenprogramma op maat gemaakt. Dit wordt door de fysiotherapeut opgesteld aan de hand van de intake en een eventuele fitheidstest (als u een fittest wenst, dan zullen wij hier 30 euro voor vragen). Bent u kortgeleden bij ons geweest voor fysiotherapeutische behandeling overleg dan met uw fysiotherapeut of er een fittest nodig is, want wellicht is dat dan niet nodig.

fysiofitness

Doe mee aan fysiofitness

Gezond bewegen in een kleine setting en ontspannen sfeer met persoonlijke begeleiding staan bij ons centraal. Beginniveau en leeftijd spelen geen enkele rol, kortom ook u kunt gerust meedoen!

De kosten bedragen 37,50 euro per maand voor 1x in de week en 66,00 euro in de maand voor 2x in de week trainen onder begeleiding. FysioFitness (medische fitness) wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering maar sommige verzekeraars bieden een vergoeding aan de aanvullende verzekering, hoewel vaak beperkt.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak om te komen kijken tijdens onze FysioFitness trainingen want u bent van harte welkom!

Fysiofitness Purmerend

Wanneer
Tijd
Locatie
Opmerkingen
Maandag
18:30 – 19:30
De Graeffweg 74
Max 6 personen
Dinsdag
17:00 – 18:00
De Graeffweg 74
Max 6 personen
Dinsdag
18:30 – 19:30
De Graeffweg 74
Max 6 personen
Woensdag
09:00 – 10:00
De Graeffweg 74
Wachtlijst
Woensdag
16:00 – 17:00
De Graeffweg 74
Max 6 personen
Woensdag
18:30 – 19:30
De Graeffweg 74
Max 6 personen
Vrijdag
13:30 – 14:30
Zuiderweg 115e
Max 4 personen
Dag
Tijd
Locatie
Opm.
Ma
18:30 – 19:30
Graeffweg
Max 6 personen
Di
17:00 – 18:00
Graeffweg
Max 6 personen
Di
18:30 – 19:30
Graeffweg
Max 6 personen
Wo
09:00 – 10:00
Graeffweg
Wachtlijst
Wo
16:00 – 17:00
Graeffweg
Max 6 personen
Wo
18:30 – 19:30
Graeffweg
Max 6 personen
Vr
13:30 – 14:30
Zuiderweg
Max 5 personen

Bekijk onze prijslijst voor de actuele tarieven of neem contact op om u aan te melden.

Op FysioFit zijn onze Algemene Voorwaarden Medische Fitness van toepassing.

ons team
Het team van Fysiotherapie Kamphuis en Hof

Kijk ook eens bij onze Behandelingen en Specialisaties.
Wilt u meer informatie over fysiotherapie? Klik dan hier.

Fysiotherapie in Purmerend

U kunt bij ons snel terecht op verschillende locaties. Als u een afspraak maakt, dan willen we graag wat meer informatie over uw klacht. Op die manier zorgen we samen dat u bij de beste therapeut voor uw klacht terecht komt.

Om een afspraak te maken bij reguliere fysiotherapie heeft u geen verwijzing nodig. Bij chronische klachten vragen we u wel om een verwijzing. We kunnen dit eventueel later regelen indien nodig.

Wij streven naar een snelle behandeling omdat dit bijna altijd zorgt voor een sneller herstel van uw klachten. Mede daarom hanteren wij geen wachtlijst.

De reguliere behandelingen worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Er is hierbij een uitzondering bij Post-Covid klachten, COPD en artrose in de heup en knie. De eerste behandeling zullen we dit met u doornemen.

Heeft u vragen? U kunt ons altijd vrijblijvend mailen of bellen.